Crema de tardor amb toc de sobrassada i pa cruixent | ![]() |
Amanida tèbia amb confit de tiró (ànec), poma, panses i ceba cruixent | ![]() |
Ous “poche” amb parmentier de fredolics i entrebancs de cansalada | ![]() ![]() |
Patata enmascarada amb trompetes de la mort i allioli gratinat | ![]() |
La nostra proposta
Menú
Primers
Plat principal
Bacallà confitat amb fons de crema de pebrot | ![]() |
Arròs de Muntanya (mínim 2 pers) | ![]() |
Pollastre amb bolets de temporada | ![]() |
Vedella (entrama) la brasa amb patata al caliu i verdures saltajades i oli de nyora |
Postres
Tatin de poma de la Montse | ![]() ![]() |
Volcà de xocolata de la casa (10 minuts) | ![]() ![]() ![]() |
Crema de préssec amb mató | ![]() |
Iogurt de la Cerdanya (coulis, mel o sucre) | ![]() |
Suggerències ![]() |
Suplement |
Cargols amb salsa de la iaia | 5,00€ |
Terrina de Peus de Porc sense feina ![]() |
4,00€ |
Confit de Tiró (ànec) | 4,00€ |
Magret de Tiró amb salsa de fruits del bosc | 6,00€ |
Arròs de muntanya Tiró amb blanqueta i carpaccio de magret d’ànec ![]() |
2,00€/pers. |
Entrecot de vedella | 8,00€ |
Costelles de Xai de Cerdanya a la brasa | 7,00€ |
Filet de porc amb salsa de ceps ![]() |
5,00€ |
23€ Primer, Principal, Postre, Pa, Aigua no carbònica i IVA inclòs
Es recomana reserva prèvia.
En cas d’intolerància o al·lèrgia, comuniqueu-ho al personal.
Salut i bon profit!!