Nosaltres

Nosaltres som el Tiró

Som una família vinguda d’una localitat situada en plena Costa Brava, Sant Feliu de Guíxols. Ens hem establert al poble d’Alp amb molta il·lusió per tirar endavant el nostre projecte, El Tiró.

Nosaltres el Tiró

Montserrat Bordera i Marta Martínez

La nostra cuinera, la Marta Martínez, ha estat formada a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona sota les ordres del seu mentor, Jordi Casals. Després de la seva formació a l’escola, va acollir-se al programa Leonardo Da Vinci per tal de fer feines de pràctiques a Pau, França.

Tornant de França va seguir treballant un any a Catlunya sota les ordres de la Carme Piques del Ginjoler entre altres; per després tornar a marxar a aprendre noves tècniques i veure altres tipus de cuina, aquest cop a Anglaterra.

S’hi va quedar aproximadament tres anys. Es va fer un lloc en hotels de renom com el Four Seasons Hotel London at Park Line, on va treballar a la pastisseria encargant-se de famós “afternoon tea”. Després va seguir el seu camí a Real Meals, dedicats exclusivament al catering per a companyies cinematogràfiques. Finalment, es va establir l’ultim any i mig com a tercera de cuina a Novotel London ExCel en ple enrenou per les olimpiades 2012.

Farta de la pol·lució de la ciutat, va decidir canviar edificis per arbres en l’exuberant Cerdanya, on va trobar un restaurant i un paisatge dels que es va enamorar. En aquesta aventura, va arrossegar a la seva encantadora mare Montse que sempre li fa costat i posa el somriure de la casa amb la seva simpatia i alegria.