side-area-logo

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.eltiro.cat. Per gestionar aspectes relacionats amb la privacitat de les vostres dades us podeu dirigir al correu electrònic marta@eltiro.cat o bé utilitzant el formulari de contacte disponible a https://www.eltiro.cat/contacte/ .

Quines dades personals recollim i per què

Formulari de contacte

Disposem d’un formulari de contacte a la web (https://eltiro.cat/contacte/) on es recullen les següents dades personals: nom, correu elctrònic i telèfon (opcional). Aquesta informació no queda emmagatzemada al servidor i s’utilitza exclusivament per respondre a la consulta formulada en el menor temps possible. Es manté la conversa al correu electrònic (en cas que sigui la via de comunicació) durant el temps necessari per a la reserva i llavors és eliminada.

Galetes (cookies)

Les galetes utilitzades no contenen dades personals i s’eliminen quan tanqueu el navegador.

Analítiques

Utilitzem analítiques de seguiment per monitoritzar l’activitat a la web per a la seva millora, però en cap cas les galetes recullen informació personal del visitant.

Contingut incrustat d’altres llocs web

El contingut incrustat des d’altres pàgines web (per exemple, vídeos, imatges, etc.) es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat.

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades personals facilitades a la web no es comparteixen amb tercers amb finalitats de màrqueting.

Quant de temps retenim les dades

Mantenim les vostres dades de contacte durant la relació comercial, per gestionar la reserva o petició. Un cop finalitzada s’eliminen.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició que contempla el nou Reglament de protecció de dades (RGPD) contactant amb nosaltres.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

En el cas de divergències, podeu presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de dades (www.aepd.es)